zondag, december 03, 2006

Wel dipje geen gevaar

We blijven het thuis goed doen. Door een prima eerste helft konden we ons een dipje permitteren in kwart drie en toch onbedreigd winnen van Binnenland 2, dat met slechts 7 speelsters op komt draven.
In de pauze doen we goed ons best om ons te concentreren op het volgende stuk wedstrijd omdat we tot dusverre wel eens moeite hebben om onze "beginnersgeest" terug te krijgen. Hoewel we vrij goed blijven spelen en goede schoten blijven krijgen, loopt het toch niet lekker. We controleren de ballen tot vlak boven de ring, maar krijgen ze niet precies op de goede plek naar beneden. Het aantal aanvalsrebound loopt flink op, maar het netje heeft weinig te lijden. De derde periode verliezen we met 5-14. Wat mooi is, is het totale gebrek aan paniek in de hele ploeg. De toon, waarop we elkaar corrigeren en aanmoedigen blijft prettig evenals de werklust en het teamverband. Het is dan ook logisch, dat we in het laatste kwart orde op zaken stellen en finishen met 65-51.
Annemiek scoort 19 punten, Karin maakt er twaalf en Suus scoort 10.