maandag, oktober 03, 2005

kop is eraf

Na een hele poos, later dan ooit, lijkt het wel, is de kop weer van de competitie. We keken er naar uit. Van HSV werd ook wel wat verwacht, met nieuwe speelsters en een nieuwe trainer en de plannen om een club van naam te worden, die HSVB op allerlei fronten waarmaakt.
De Uilen stonden op scherp. Toch werd meteen duidelijk, dat dit een moeilijk jaar gaat worden.
De grootste gemene deler van persoonlijke doelen komt neer op: "beter worden, door leuk te spelen, als team en klaar te zijn voor een mogelijke promotie aan het eind van dit seizoen." Dan kom je heel wat obstakels tegen: een tegenstander die nog wel erg veel moet doen om volwaardig hoofdklasse te worden, scheidsrechters, die hun best doen en daar laten we het dan maar bij en de onwennigheid van spelen met twaalf speelsters, die stuk voor stuk 30 tot 40 minuten zouden spelen aan de overkant, terwijl er aan onze kant van de tafel maar 16,66666 minuten pp gemiddeld liggen. En dat is natuurlijk weinig. En vooral bij verschillen als zaterdag komt de verdeelsleutel aardig dicht bij dat gemiddelde te liggen........
Positief is de flinke overwinning. De derde overwinning op rij van Groene Uilen 1.
De kop is er af. We zijn niet verrast. We hebben niet teleurgesteld. (al was het ook niet geweldig) Het was op een serieus groot veld! En we hadden 14 Olsons. Flink veel steals, betrekkelijk weinig balverlies. Van de vele fouten hebben we twee dingen geleerd: Niet zwijntjesjagen en: fouten van anderen (grijs met fluit..) hebben we maar te accepteren.
Volgende week Tudo2. Andere koek. Ervaring. Klein veld.
Kaj

Geen opmerkingen: