maandag, januari 10, 2005

te licht

Een valse start in Breda. We gaan met zeven meiden die kant op. Vaak is het dan zo, dat iedereen terdege beseft, dat er wat meer dan normaal van ze verwacht wordt. Maar het tegendeel is het geval. Niemand haalt haar echte niveau. Belachelijk veel moeite met de press, terwijl we toch echt wel meer gewend zijn. Veel vergissingen ook verderop in de aanval en veel missers na goede beslissingen. Na de eerste periode is het nog een wedstrijd en is er de hoop, dat de verbetering in het spel in de tweede periode door zal zetten. Zo is het niet. Ook de zone biedt maar even soelaas. We worden op de afgedwongen schoten weggerebounded onder ons eigen bord en langzaam komen onze grote meiden al in foutenlast.
In de rust staan we 16 achter. Periode 3 komen we redelijk door maar geen stap dichterbij en nadat Ali er met 5 uitgaat met nog 7 minuten op de klok willen we eigenlijk naar huis.
Met 20-3 krijgen we een echte oorwassing.
Tell-all stat is in dit geval het balverlies: 38 keer. Inderdaad, zoveel punten hebben we ook. 51 keer komen we wel tot een schot, maar ook dan is het Beneden Uilen Peil: 25% is raak.
Afgaande op het beeld van deze eerste wedstrijd zou de conclusie zijn: deze meiden zijn gewoon niet goed genoeg voor de promotiedivisie.
Laten we het daarbij?

Geen opmerkingen: