maandag, augustus 13, 2012

Leuke dingen

Wat was er nog meer leuk aan de OS, behalve de dunk van Liz Cambage?
Veel. Het verrassende spel van de engelse vrouwen bijvoorbeeld. Niet overmatig getalanteerd team, maar heerlijk spel en geweldige inzet. De terugkeer van de scissor en de hand-off! Yes!
Altijd leuk: die ongeselecteerde Amerikaansen, die in voor Turkije of Rusland gaan spelen. De russische mannencoach, die hee... engels spreekt en in het dagelijks leven ook coach blijkt te zijn van Maccabi Tel Aviv????? Als dat soort dingen kan, komt het nog wel eens goed met de wereld. En wat te denken van Spanje dat alleen door het niet kunnen inzetten van Timberwolf  Ricky Rubio naast het goud grijpt en laat zien dat passen en  pivotteren niet overal een lost art zijn.
En Rusland met de aalvlugge kunstenaars Kirilenko en Svhed dat het brons afsnoept van de keihard werkende dertigers uit Argentiniƫ? Kirilenko is ook een Timberwolf trouwens en Svhed gaat dat worden.
Zo krijg je ook weer zin in het profseizoen. Maar eens met een half oog Minnesota in de gaten houden... waar behalve half Rusland ook Nederlandse roots aanwezig zijn: wat te denken van Greg Tiemsma en Robbie Hummel? En Sikma op de bank... Dat moet leuk worden.. en trouwens ook maar eens gauw beginnen met die uiltjes. Zin in meer leuke dingen.

Geen opmerkingen: