dinsdag, mei 31, 2005

de Toekomst

De Toekomst is ongewis. Nu de meiden niet direct geplaatst zijn in de promotiedivisie, is het allemaal afwachten geblazen en dat is geen muziek waarbij ik me fijn voel. Nieuwkomers kunnen we niets bieden, spelers van nu lonken (misschien, een beetje, liever niet...) naar andere teams, dames twee heeft een zwaard van Damocles boven het hoofd hangen...
Onze voorzitter is gemotiveerd aan het lobbyen om landelijke competitie veilig te stellen maar het hoofd voelt vrij hard. Er staan veertien teams op de lijst voor 2005-2006, waarvan de meeste echt van plan zijn zich landelijk te laten zien. Bij de indeling is vastgehouden aan de plaats op de ranglijst van afgelopen seizoen. Als laatste is nummer 2 na laatst, Batouwe, geplaatst. En dan staan wij, bovenaan, op de wachtlijst, met nog drie teams, die allemaal uit Rayon Noord Holland komen. Sportief gezien is er niets op af te dingen. Witte vlekken hin und her.
Toch zou je zeggen, dat een indeling met twee poules van 8, gezien de animo, ook had gekund. "Regionaal" indelen - hele competitie - splitsen omstreeks kerst - hele competitie a voor kampioenschap en b om degradatie: 14 + 14 = 28 wedstrijden per ploeg.
Desnoods zou je je voor kunnen stellen, dat niet weer gespeeld wordt tegen de oude poulegenoten, alleen twee keer tegen de nieuwe: 14 + 8 = 22 wedstrijden.
We hopen op wijsheid of geluk.

Verdere, persoonlijke toekomst: ik bedank alle 77 aardige en verstandige mensen, die op mij gestemd hebben voor de U-raad. Het was lang niet genoeg, maar wel fijn.
Geen universitaire politiek en geen landelijk basketball. 't Valt zoals 't valt. Het geeft ook wel weer mogelijkheden....

Geen opmerkingen: